Kinderwerker is er voor kind en ouders

Lijkt het je leuk om activiteiten met je vriendjes en/of vriendinnetjes te gaan doen bij jou in de buurt? Of heb je een super cool idee en heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw idee? Neem eens contact op met de kinderwerker van MOvactor.

Een kinderwerker is er ook voor jou als je vragen hebt of advies nodig hebt. Als je het bijvoorbeeld moeilijk hebt op school of in de buurt of als je het lastig vindt om vrienden te maken. Ook je ouders kunnen bij vragen terecht bij een kinderwerker.

Een kinderwerker is een sociaal professional en werkt met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ze dragen bij aan een prettige en veilige leefsituatie en geven kinderen de kans hun talenten te ontdekken en in te zetten.

Ze geven informatie en advies. Denk aan problemen op school, omgaan met vrienden, vrije tijdsbesteding, graag mee willen doen (ondanks verschillen met anderen). Daar waar het nodig is, verbinden ze je aan iemand die je verder kan helpen. Ook ouders kunnen door de kinderwerker op verschillende thema’s ondersteund worden.

De kinderwerkers kijken naar vragen die leven in je buurt; vragen van jou of andere kinderen. Ze zoeken actief contact met kinderen, ouders en eventueel met sleutelfiguren, zoals leerkrachten of de wijkagent. Samen kijken ze naar de mogelijkheden.

De nadruk ligt op het aanbieden van een activiteitenaanbod voor kinderen. Dat bestaat uit een gevarieerd aanbod van activiteiten die plaatsvinden in het buurtplein, op school, op straat of op een andere locatie waar kinderen veel komen. Je hebt vast wel een leuk idee om met je vrienden te organiseren! Denk aan samen knutselen, gamen, een voetbaltoernooi of koken en lekker eten. Neem contact op met de kinderwerker en ga met jouw idee aan de slag!

We zijn benieuwd! Zien we je snel?

movactor.nl/jongerenwerk/kinderwerk
instagram.com/jongerenwerk_nieuwegein

Contactgegevens:

Jaouad Izmar
Jongerenwerker
Tel. 06-34657621
jizmar@movactor.nl

Leman Demirci
Jongerenwerk Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard
Telefoon: 06-34657624
ldemirci@movactor.nl

Femke van Buiten
Buurtverbinder/Kinderwerker
Telefoon: 06 - 57166998
E-mail: fvanbuiten@movactor.nl

Algemene contactgegevens:

MOvactor
Stadsplein 1a, 3431 LZ Nieuwegein
Tel: 030 - 6033748
E-mail: info@movactor.nl