Kerstvakantie 2020

Nog even en dan is het alweer kerstvakantie. Weet jij al wat je gaat doen deze kerstvakantie? Natuurlijk lekker genieten van je vrije tijd, eten, spelen en... leuke activiteiten doen! Dus ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Doe mee met de Kerst Vakantie 2020!  

In het boekje Kerst Vakantie 2020 staan per week alle activiteiten op een rij. Lekker overzichtelijk! De Kerst Vakantie 2020 boekjes worden uitgereikt op de scholen in Nieuwegein of kun je halen bij één van de buurtpleinen van MOvactor. Bij alle activiteiten worden de coronamaatregelen gehanteerd.

Dus kom je ook lekker bouwen, ga je op avontuur in de natuur, doe je mee met de vakantiegames of kom je kerststukjes maken? Of wat denk je van een nachtje slapen op het buurtplein?! Dat is nog eens spannend! En dit zijn nog maar een paar van de activiteiten die er te doen zijn.

Nieuwsgierig geworden? Het boekje wordt uiterlijk 11 december op de scholen afgeleverd. Woon je wel in Nieuwegein maar zit je niet in Nieuwegein op school, dan kun je het boekje na 11 december afhalen bij:

Buurtplein Zuid, Buurtplein Doorslag, Buurtplein Batau, Buurtplein Galecop.

Tot bij de Kerst Vakantie 2020 activiteiten!

Hou deze website en onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door SportID Nieuwegein, De tweede verdieping, Stadstheater DE KOM, Bouwspeeltuin Bouwgein, Buurtpleinen van MOvactor, Dorpshuis Fort Vreeswijk, Natuurkwartier, Bouwspeeltuin Jeugdland.

Logo's van partners