Kerstvakantie 2020

Is dat even jammer! Enkele organisaties moeten noodgedwongen de deuren sluiten waardoor de activiteiten niet door kunnen gaan. Maar niet getreurd… Er wordt ook al gekeken naar wat er wel mogelijk is, binnen de maatregelen. Dus vervelen? Zeker niet nodig. Lekker bewegen vogels spotten, eindelijk tijd om die leuke kerstkaarten te maken voor je vriendjes of vriendinnetjes, de kerstboom mee helpen versieren. Of het huis gezellig maken met eigengemaakte kerstslingers.

Doe-kaarten Natuurkwartier

Deze kerstvakantie is de buitenbalie gesloten van het Natuurkwartier. Maar gelukkig zijn er de doe-kaarten. De doe-kaarten zijn kaarten waar leuke activiteiten opstaan. Die kun je doen met of zonder begeleiding. Je kunt deze lekker thuis doen, vooral als het regent. Of ga de natuur in. Op de doe-kaart staat de activiteit kerstkaarten maken, bruisballen voor in bad. Of trek je jas aan, muts op en handschoenen aan en ga op pad als een echter speurneus op zoek naar winterse vogels.

Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein

Jeugdland gaat in hun nieuwsbrief activiteiten plaatsen die je in huis en buitenshuis kunt doen. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via jeugdlandnieuwegein.nl

Kijk op Facebook naar nog meer inspiratie.

MOvactor organiseert speurtochten in de wijken Hoogzandveld en Galecop

Wanneer: vanaf 24 december komt deze op de Facebookpagina te staan
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

Opmerking: Op onze Facebookpagina vind je meer informatie over de speurtocht. En deze kun je tot en met 19 januari doen. Na 19 januari kun je met je kaart een leuk presentje halen bij Buurtplein Zuid, Ratelaar 37.

Activtiteitenkalender

Kijk snel op de activiteitenkalender of er vandaag of morgen een leuke activiteit is!

Mede mogelijk gemaakt door SportID Nieuwegein, De tweede verdieping, Stadstheater DE KOM, Bouwspeeltuin Bouwgein, Buurtpleinen van MOvactor, Dorpshuis Fort Vreeswijk, Natuurkwartier, Bouwspeeltuin Jeugdland.

Logo's van partners