Spelen

Lekker spelen in Nieuwegein! In elke wijk heb je meerdere speeltuinen staan. De één nog leuker dan de ander. Bij de bouwspeeltuinen in de wijken Batau en Hoogzandveld kun ook lekker spelen, hutten bouwen en mee doen met de activiteiten die georganiseerd worden. Ook bij MOvactor kun je wekelijks meedoen met de activiteiten. 

Bouwspeeltuinen 

Bij Bouwspeeltuin Bouwgein en Bouwspeeltuin Jeugdland hebben kinderen alle ruimte om te spelen, te ravotten en om hutten te bouwen. Ze leren om gaan met gereedschap en materialen. Natuurlijk onder toezicht. Naast het bouwen en spelen, worden ook hele leuke activiteiten georganiseerd.

MOvactor

Op verschillende buurtpleinen en buitenlocaties in Nieuwegein organiseert de Kinderwerkers van MOvactor leuke activiteiten: koken, knutselen, bewegen. De kinderwerkers zijn geregeld te vinden op de speelpleinen, waar je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes kunt voetballen, touwtje springen of buskruiten en nog veel meer. Heb je zelf een leuk idee? Laat het weten aan de Kinderwerker van MOvactor. Dan wordt er gekeken naar wat je nodig hebt om het idee ten uitvoer te brengen. Hoe leuk is dat?!